Adria Calix d.o.o. je distributerska firma koja se bavi uvozom i distribucijom plastične, papirnate i stiroporne ambalaže.

 

Započeli smo s radom 2009. god. i od tada bilježimo stabilan rast diljem Hrvatske, ali i izvan granica. Tako se možemo na primjer pohvaliti, osim suradnjom sa zemljama u regiji (Slovenijom, Bosnom i Hercegovinom, Crnom Gorom i Srbijom), također i  kupcima u EU (Irska, Austrija, Njemačka…), ali i izvozima u daleke zemlje (Rusiju, UAE, Vijetnam…).

Naše ime je sastavljeno od dvije latinske riječi:

  • lat. Adria – Jadran, Jadransko more
  • lat. Calix   čaša

što bi u slobodnom prijevodu značilo Jadranska čaša. 🙂

Sam naziv nije bio slučajan, već je rezultat podneblja u kojem strateški djelujemo te naše osnovne djelatnosti, pri čemu je značajan naglasak na, pogađate, čašicama!

Surađujemo s brojnim renomiranim svjetskim proizvođačima među kojima  se ističu ABENA i FIRSTPACK čiji smo službeni zastupnici i distributeri u Republici Hrvatskoj, kao i u drugim susjednim zemljama u regiji.

Također, zadovoljstvo nam je istaknuti suradnju s domaćim proizvođačima, koji nas prate u lokalnoj proizvodnji ambalaže te nam pomažu zadovoljiti želje naših dragih kupaca.

Temelji na kojima gradimo našu tvrtku, koji su ujedno i naša misija, jesu široka ponuda iznimno kvalitetnih proizvoda po konkurentnim cijenama, uz pouzdanu i brzu uslugu dostave zahvaljujući našim logističkim partnerima. Poseban naglasak stavljamo na njegovanje prijateljskih odnosa s našim kupcima za čije smo zadovoljstvo uvijek spremni dati onaj 1% više.

Naša vizija jest, da u skladu sa svjetskim trendovima, našom originalnom ambalažom svakodnevno doprinosimo vrijednosti Vaših proizvoda i pritom se vodimo načelima održivog razvoja i društvene odgovornosti.